Ali İhsan Gögüş İlkokulu

WEB https://aliihsangogusilkokulu.meb.k12.tr
Adres : KARACAAHMET MAH. 38041 NOLU CAD. NO 8 İÇ KAPI NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP
VİZYON : Eğitim sisteminin temelini oluşturan bilim, sevgi ve hoşgörü ilkelerinin ışığında öğrencilerimize, demokratik ve çağdaş bir eğitim ortamı sağlamak, bu ortamda öğrencilerimize bireysel öğrenme ve ekip çalışması becerilerini kazandırmak, ilgi duydukları güzel sanatlar, spor vb. alanlarda yeteneklerini geliştirmeye teşvik etmektir.
MİSYON : Genel amaç ve ilkelerimiz doğrultusunda, temel bilgi ve becerilere sahip, eleştirel düşünebilen, etkili iletişim kurabilen ve yaratıcı bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Servis :
Ulaşım : Okulumuza minibüs ve otobüsler ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Karacaahmet Mahallesinde bulunmaktadır. Etrafında yeni yapılmış apartmanlar yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz şehir merkezinde otogara yakın bir konumda bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Açık alan çim hokeyi
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Sosyal Okul Projesi Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor Projesi Sıfır Atık Projesi Spor Şehri Gaziantep Projesi